Lukk vinduet ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Direkte kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

La os gjøre jobben og sætte dig i direkte kontakt med overnattingsstedene

Logg inn, send én forespørgsel. Tilmeldte overnattingssteder vil gjennomgå dine ønsker og sende deg et skreddersydd personlig tilbud

Utfyll sted, dato m.m. ,og motta direkte personlige tilbud fra overnattingssteder du ikke engang visste eksisterer!

Velg det beste hotelltilbud, som passer dine ønsker og behov.Sjekk dine personlige tilbud og velg det beste. Så enkelt er det!
Nyt ditt opphold!

Salgs- og leveringsbetingelser

I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af sidens online betalings- og bookingsystem. Du kan blandt læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere. Når der i det nedenstående skrives personlige pronominer, såsom "vores", "vi" og "os", refererer disse til virksomheden, der i dette tilfælde er Secrethotelguide.com

Betaling

Alle priser oplyst i Secrethotelguides online bestillings- og betalingssystem er, ligesom alle andre angivne priser på hjemmesiden, oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter, med mindre andet er oplyst og dette klart fremgår af beskrivelsen af den pågældende situation.Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingsmidler i systemet. Godkendte betalingsmidler omfatter blandt andre Dankort, Visa, Mastercard samt Diners.

Informationer om handel på internettet

Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bestillings- og bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret, hvis der skulle ske et misbrug af dine betalingsoplysninger på internettet, hvorfor der ingen selvrisiko er, hvis en dit betalingskort misbruges. Du kan læse mere herom, samt hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dk, www.fdih.dk.

Forsendelse og levering

Du vil ved booking og af et ophold, få forevist en kontrakt fra Hotellet eller overnatningsstedet hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, såfremt en korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst til udlejeren på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt.

Fortrydelsesret og refusion

Ved at foretage en reservation gennem Serethotelguide.com indgår du et direkte (juridisk bindende) kontraktmæssigt forhold med det overnatningssted eller Hotel du reserverer hos. Fra det øjeblik du har foretaget din reservation, optræder vi udelukkende som et mellemled mellem dig og overnatningsstedet og videregiver alle oplysninger om din reservation til det pågældende overnatningssted,derefter sender vi dig desuden en e-mail-bekræftelse på overnatningsstedets vegne.

Du har mulighed for at annullere din booking af et ophold, men du er underlagt de regler og vilkår, som fremgår af det enkelte tilbud fra overnatningsstedet.

Registrering af oplysninger.

Secrethotelguide.com registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger, der angives i forbindelse med køb af et ophold, i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke til tredjeparter, men Secrethotelguide.com lagrer informationerne i 5 år fra indtastningsdato.

Secrethotelguide anvender serverside cookies og en kryptereret forbindelse for at forhindre, at en tredjepart ikke modtager dine personlige oplysninger.Ved betaling med betalingskort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet.

Reklamationsbehandling

Skulle det ske, at du ikke modtager din kontrakt for opholdet, samt ikke har modtaget en fejlmelding af systemet, bedes du kontakte os.

Medmindre andet er angivet i opholds beskrivelsen, er alle produktsalg, såfremt en accept fra begge parter har fundet sted, definitive. Hvis leverandøren tilbyder muligheder for ændring, refundering eller annullering af opholdet, kan de være underlagt et gebyr i henhold til leverandørens egne vilkår og betingelser.

Secrethotelguide.com yder ikke refundering eller annullering af et ophold formidlet igennem os. Dog ønsker vi at være behjælpelige at formidle kontakt mellem leverandøren og kunden, med henblik på ændring, refundering eller annullering af opholdet. Det betyder, at vi ingen garanti kan give for, at en eventuel reklamation vil lykkedes, da dette afhænger af den enkelte leverandørs egne betingelser og regler på dette område. Ydermere kan Secrethotelguide.com ikke holdes ansvarlig for et eventuelt gebyr for ændring, annullering eller refundering af et ophold, da det er en sag mellem kunden og leverandøren.

Virksomhedsoplysninger

Secrethotelguide.com
Vestervej 13
DK-6792 Rømø

Tlf.: +45 21274101

E-mail: info@secrethotelguide.com

Cvr.:30292332

Motta ditt helt personlige tilbud direkte fra hotellerCOPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER RESERVERT