Lukk vinduet ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Direkte kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

La os gjøre jobben og sætte dig i direkte kontakt med overnattingsstedene

Logg inn, send én forespørgsel. Tilmeldte overnattingssteder vil gjennomgå dine ønsker og sende deg et skreddersydd personlig tilbud

Utfyll sted, dato m.m. ,og motta direkte personlige tilbud fra overnattingssteder du ikke engang visste eksisterer!

Velg det beste hotelltilbud, som passer dine ønsker og behov.Sjekk dine personlige tilbud og velg det beste. Så enkelt er det!
Nyt ditt opphold!

Motta ditt helt personlige tilbud direkte fra hotellerFerie I Sydjylland

Sydjylland har altid været strategisk vigtig og har en spændende historie, ikke mindst fordi landsdelen både har været I tyske og danske hænder igennem tiden. Begge lande har haft indflydelse på området og kontrasterne ses tydeligt, både når man besøger de helt gamle byer, slotte, katedraler og museer, men ses også tydeligt ved frodig landbrugsjord i øst og klitter og marskland i vest.

Overnatning I Sydjylland

Der er rig mulighed for overnatning I Sydjylland, og for børnefamilierne er det oplagt at besøge Legoland eller Lalandia,

Topattraktioner I Sydjylland:

Legoland.

Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre

Universe

I 2005 åbnede Universe (tidl. Danfoss Universe), der på en sjov og underholdende måde gerne vil lære både børn og voksne om teknologi, videnskab og iværksætteri. Derudover findes der i parken mange forskellige forlystelser for børn. Man har eksempelvis muligheden for at møde figurerne fra det populære spil Pixeline, samt at opleve ild, eksplosioner og flydende kvælstof I Science Cirkus. Det er også muligt at besøge museet, der viser hvordan grundlæggeren af Danfoss, Mads Clausens liv var.

Historiecenter Dybbøl Banke

Dybbøl, der er en lille by med ca 2500 indbyggere, spillede en stor rolle i de to krige, kampen ved Dybbøl og krigen i 1864. Historiecenter Dybbøl Banke formidler historien om kampene, og der er blevet rekonstrueret en skanse, løbegrav og to barakker. Byen er også hjemsted for Dybbøl Mølle, der var centrum for voldsomme kampe i de slesvigske krige. Møllen fungerer I dag som en del af Sønderborg Slots museum med udstillinger i møllen og i kornmagasinet.

Strandvejen 82

I Henne ligger den lille hyggelige butik Strandvejen 82, hvor du kan købe hjemmelavede delikatesser, specialøl og meget mere. Butikken er kendt for sin udsøgte service og prisniveauet er meget rimeligt til trods for butikkens popularitet blandt turisterne.

Blåvand Strand

I den nordlige del af området finder du den skønne sandstrand ved Blåvand, der ligger i gåafstand fra byen selv. Vinden har en tendens til at blæse kraftigt, så det er en god ide at have godt med tøj på, hvis du er her i vinterhalvåret. Det 39 meter høje Blåvandshuk Fyrtårn, der blev bygget i 1900, giver et formidabelt syn over Horns Rev og verdens største havmøllepark.

Bramming Kosmorama

Hvis du er interesseret I at opleve aftenlivet I Sydjylland er Bramming Kosmorama et godt bud. Her finder du mange kulturelle tilbud som f.eks. koncerter, film, events, foredrag og meget mere. Alt sammen i en hyggelig atmosfære i den restaurerede biograf.

Sydjylland er et skønt område med masser af historie og kultur, og er helt sikkert værd at besøge.

Tilmeld deg våre nyhetsbrev og motta de beste hotell- og overnattingstilbud!

Bli inspirert og opplev nye feriedestinasjoner

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER RESERVERT