Lukk vinduet ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Direkte kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

La os gjøre jobben og sætte dig i direkte kontakt med overnattingsstedene

Logg inn, send én forespørgsel. Tilmeldte overnattingssteder vil gjennomgå dine ønsker og sende deg et skreddersydd personlig tilbud

Utfyll sted, dato m.m. ,og motta direkte personlige tilbud fra overnattingssteder du ikke engang visste eksisterer!

Velg det beste hotelltilbud, som passer dine ønsker og behov.Sjekk dine personlige tilbud og velg det beste. Så enkelt er det!
Nyt ditt opphold!

Motta ditt helt personlige tilbud direkte fra hotellerFerie i Nordjylland

Nordjylland er med sine 7,933 km2 Danmarks største ø nord for Limfjorden. Fjorden, der er meget lavvandet, bliver hurtig varm om sommeren og har tendens til hurtigt at fryse over om vinteren. Området har en smuk natur og er en dejlig feriedestination for mennesker i alle aldre.

Overnatning i Nordjylland

Der er et bredt udvalg af overnatningsmuligheder i Nordjylland, lige fra campingpladser til hoteller, boutique hoteller, vandrehjem samt bed and breakfasts. Send en forespørgsel her Secret Hotel guide

Topattraktioner i Nordjylland:

Aalborg

Danmarks 4. Største by har et væld af underholdning, aktiviteter, shoppingmuligheder og meget mere at byde på. Du kan tage I Aalborg Zoo, besøge det underjordiske Gråbrødre Kloster Museum eller shoppe i Aalborg Storcenter. Aalborg er også fødeby for den berømte arkitekt Jørn Utzon, der, som noget af det sidste, skabte Utzon Center i samarbejde med sin søn. Centret er bestemt et besøg værd for den arkitekt- og designinteresserede. Byen byder ligeledes på en bred vifte af restauranter, caféer, natklubber og kulturelle tilbud.

Skagen

Danmarks nordligste kystby tiltrak med sit helt specielle lys mange berømte malere i det 19. Århundrede. Dagene er længere, og giver rig mulighed for at nyde de mange cafeer, restauranter, hvide sandstrande og Danmarks største vandreklit Råbjerg Mile. Et besøg på Grenen giver dig mulighed for at stå med et ben i både Kattegat og Skagerak samtidig.

Fårup Sommerland

En lille times kørsel nordvest fo Aalborg, mellem Blokhus og Løkken, finder du Fårup Sommerland. Sommerlandet byder på et overflødighedshorn af forlystelser for både store og små, med et kæmpe vandland, børnetivoli, 4D biograf, trampoliner og meget mere. Parken har åbent fra april til oktober, med enkelte lukkedage i denne periode.

Nordsøen Oceanarium

En anden sjov aktivitet for hele familien er et besøg på Nordsøen Oceanarium, der er Nordeuropas største akvarie. Her kan du se sælerne få mad, komme helt tæt på et skibsvrag og opleve havets dyr.

Naturoplevelser

Hvis du er vild med naturoplevelser, bliver du vild med Nordjylland. Her rig mulighed for at vandre langs kysten, der på vestkysten er kendt for sine klitter og vilde hav, mens østkysten byder på mere rolige vande. På begge sider kan du svømme og prøve forskellige vandaktiviteter. Thy Nationalpark, der er Danmarks første 'rigtige' nationalpark, er bestemt også et besøg værd.

Der er mange mindre og større øer at besøge, f.eks. Fur I Limfjorden, hvor du kan finde fossiler og forsteninger, eller den 320 hektar store Livø, hvor biler og hunde ikke må medtages, men hvor du til gengæld kan smage den lokale øl Livøl og opleve sæler solbade.

Nordjylland byder også på historiske og kulturelle oplevelser såsom Lindholm Høje, der en gravplads fra jernalderen og vikingetiden.

Der er noget for enhver smag i Nordjylland, uanset om du er til afslapning og natur eller til sight-seeing og oplevelser. Ovenstående attraktioner er blot et lille udpluk af de mange muligheder, der er at finde i Nordjylland.


Tilmeld deg våre nyhetsbrev og motta de beste hotell- og overnattingstilbud!

Bli inspirert og opplev nye feriedestinasjoner

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER RESERVERT