Lukk vinduet ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Direkte kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

La os gjøre jobben og sætte dig i direkte kontakt med overnattingsstedene

Logg inn, send én forespørgsel. Tilmeldte overnattingssteder vil gjennomgå dine ønsker og sende deg et skreddersydd personlig tilbud

Utfyll sted, dato m.m. ,og motta direkte personlige tilbud fra overnattingssteder du ikke engang visste eksisterer!

Velg det beste hotelltilbud, som passer dine ønsker og behov.Sjekk dine personlige tilbud og velg det beste. Så enkelt er det!
Nyt ditt opphold!

Motta ditt helt personlige tilbud direkte fra hotellerFerie I København

Fra at være startet som en fiskerby I det 10. Århundrede, har København vokset sig til at være et af de mest velkendte feriesteder I Danmark med et hav af gode hoteller. Hovedstaden har et indbyggertal på 1.2 millioner mennesker og faciliteter, der appellerer til både lokale og turister. København har attraktioner, butikker og oplevelser, der passer til enhver smag og interesse, hvor de fleste ligger i gå-afstand fra centrum. De mest berømte steder at besøge er Tivoli, Den lille havfrue og Fristaden Christiania.

Overnatning og hoteller i København

København kan tilbyde en bred vifte af overnatningsmuligheder lige fra økonomiske vandrehjem til luksuriøse 5-stjernede hoteller og all-inclusive-pakker. De fleste steder i midtbyen byder på en mindeværdig udsigt over historiske bygninger og på kysten ligger der mange luksushoteller inden for gåafstand til vandet.

Topattraktioner i København

Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue er en af de mest berømte attraktioner i København. Mens de fleste amerikanere bedst kender Den Lille Havfrue fra tegneserieforfatteren Walt Disney's film af samme navn, kender de fleste danskere havfruen fra H.C Andersens eventyr om Den Lille Havfrue. Den Lille Havfrue er en statue lavet af kunstneren Edvard Eriksen og den illustrerer den populære eventyrfigurs skønhed. Statuen kan ses på Langelinje, og er besøgt af hundredevis af turister dagligt. Mange er betagede af de utrolige detaljer Eriksen lagde i dette kunstværk.

Tivoli

Tivoli er et must at besøge, hvis man kommer til København.

Parken blev indviet i 1843 og er derfor den næstældste af sin slags. Parken er den suverænt mest besøgte turistattraktion i Danmark med over 4,5 millioner besøgende på årsplan. Ydermere er parken den tredje mest besøgte park i hele Europa, kun overgået af Disneyland Paris og Europa-land Tyskland.

Nyhavn

For dem der er historisk interesserede, er Nyhavn et fantastisk sted at besøge. Her har man mulighed for at få en bred vifte af kulturelle oplevelser. Der er alt fra antikvariater til cafeer, museer og historiske træskibe. Nyhavn er mere end 300 år gammel og mange af bygningerne ser ud som de gjorde flere hundrede år tilbage i tiden. Området har ligeledes en kanal, med mulighed for en rundfart samt flere imponerende bygninger og palæer langs kanalen, herunder det smukke Charlottenborg Slot.

Fristaden Christiania

Ét af de nyere områder i København er Fristaden Christiania, der blev grundlagt i 1971, da en gruppe hippier bosatte sig i nogle forladte militære barakker – uvidende om, at de hermed ville skrive historie. I fire årtier siden da, har beboerne erklæret selvstyre fra resten af byen. Det er muligt få en guidet tur i denne unikke og spændende del af byen. Det anbefales ikke at tage billeder eller optage video i Fristaden, men til gengæld kommer du derfra med en oplevelse for livet. Hvis man ønsker at overnatte, kan man finde lejrpladser eller familiehoteller, der holder samme stil som stedet selv.

Strøget

De mest populære shopping faciliteter i København kan findes på Strøget, der går gennem byens centrum og er Europas længste handelsgade med en længde på over én kilometer. Her har du muligheden for at finde næsten alt, hvad hjertet begærer, lige fra små hyggelige caféer til kæmpe store shoppingcentre.

København byder på mange fascinerende steder, fantastisk arkitektur og naturskønne områder. Selvom byen har mere end en million indbyggere føles den ikke overfyldt eller forurenet. Her er kunst, luksus og historie i overflod. Enhver med den mindste interesse i rødderne til det moderne Danmark og Europa vil nyde et ophold I byen.

Tilmeld deg våre nyhetsbrev og motta de beste hotell- og overnattingstilbud!

Bli inspirert og opplev nye feriedestinasjoner

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER RESERVERT