Lukk vinduet ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Direkte kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

La os gjøre jobben og sætte dig i direkte kontakt med overnattingsstedene

Logg inn, send én forespørgsel. Tilmeldte overnattingssteder vil gjennomgå dine ønsker og sende deg et skreddersydd personlig tilbud

Utfyll sted, dato m.m. ,og motta direkte personlige tilbud fra overnattingssteder du ikke engang visste eksisterer!

Velg det beste hotelltilbud, som passer dine ønsker og behov.Sjekk dine personlige tilbud og velg det beste. Så enkelt er det!
Nyt ditt opphold!

Beskyttelse af personlige oplysninger

Secrethotelguide.com tager forpligtelsen til at beskytte privatlivets fred i forbindelse med alle personlige oplysninger, som du oplyser os, seriøst.

Personlige oplysninger er alle informationer om dig og kan omfatte navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalings- og kontooplysninger samt andre oplysninger, som du måske ønsker at give.

Bliver dine personlige oplysninger indsamlet af vores hjemmeside?

Du vil blive bedt om at oplyse dine personlige informationer i forbindelse med registrering af en konto hos Secrethotelguide.com. Hvis du allerede er bruger hos Secrethotelguide.com er det nødvendigt at benytte et password for at få adgang til Secrethotelguide.com hjemmesiden.

En "session cookie" kan blive anvendt for at give dig mulighed for at forlade og vende tilbage til vores hjemmeside uden at skulle logge ind med dit password igen. Vores webserver vil registrere hvilke sider, du besøger inden for vores hjemmeside.

Hvordan bruger vi din personlige information?

Vi behandler dine personline informationer i henhold til den gældende lovgivning omkring databeskyttelse. Secrethotelguide.com har til hensigt at behandle dine personlige informationer til følgende formål: Vedligeholde egne konti og registre brug af hjemmesiden, kvaliteten af vores services samt informere dig om produkter og services, som du kunne være interesseret i. Eventuelle registreringer vil forblive Secrethotelguide.coms ejendom og vil kun blive benyttet til de førnævnte formål.

Videregivelse af dine personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger kan til de ovenfor beskrevne formål, overføres eller videregives af os til de tilknyttede virksomheder og samarbejdspartnere, som er i stand til at behandle dine personlige oplysninger i overensstemmelse med lovkravene. Du giver samtykke til en sådan videregivelse, når du benytter Secrethotelguide.com til at indhente tilbud på dine vegne fra vores tilknyttede virksomheder og partnere.

Samtykke

Ved at oprette en konto hos Secrethotelguide.com accepterer du at blive kontaktet på mail (og hvis du har opgivet telefonnummer tillige på sms)

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt vores kundeservice på info@secrethotelguide.com

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER RESERVERT