Lukk vinduet ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Direkte kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

La os gjøre jobben og sætte dig i direkte kontakt med overnattingsstedene

Logg inn, send én forespørgsel. Tilmeldte overnattingssteder vil gjennomgå dine ønsker og sende deg et skreddersydd personlig tilbud

Utfyll sted, dato m.m. ,og motta direkte personlige tilbud fra overnattingssteder du ikke engang visste eksisterer!

Velg det beste hotelltilbud, som passer dine ønsker og behov.Sjekk dine personlige tilbud og velg det beste. Så enkelt er det!
Nyt ditt opphold!

Motta ditt helt personlige tilbud direkte fra hotellerFerie på Sydsjælland

Sydsjælland er hjemsted for smukke turistattraktioner, talrige spisesteder og en natur, der vil tage vejret fra dig. Her er noget for folk i alle aldre, og du kommer helt sikkert hjem med mange gode ferieminder.

Hoteller og Overnatning på Sydsjælland

Mange af hotellerne i dette område tilbyder værelser med udsigt over Østersøen.

Top attraktioner på Sydsjælland:

Møns Klint

Møns Klint er en 6 kilometer lang kalkklint lige ned til Østersøen. Mere end en kvart million turister besøger hvert år stedet, og det er der ikke noget at sige til. Foruden det naturskønne område er klinten fyldt med fossiler, der kan dateres mere end 11.000 år tilbage til den sidste istid. Den kalkholdige klint giver liv til mange sjældne planter og smukke orkideer.

Nørre Alslev

Nørre Alslev er en lille by på Falster med ca 2300 indbyggere, men med et interessant lokalt køkken, lokal øl og mange historiske seværdigheder. Den mest berømte af disse seværdigheder er Nørre Alslev Kirke, der blev bygget i 1308 og har den mest velkendte fresco af 'Danser med døden' I hele verden. Den velbevarede kirke er et fantastisk sted for dem, der gerne vil lære mere om kunst og historie fra middelalderen.

Næstved

De bedste shoppingfaciliteter på Sydsjælland finder du I Næstved, hvor du kan opleve den lokale kultur og finde spændende souvenirs. Byen har adskillige shoppingmuligheder, bl.a. Næstved Mega Center og Næstved Storcenter, der tilsammen huserer over 100 butikker. I byens centrum finder du, foruden Parkens Butikscenter med 30 specialbutikker, adskillige strøggader og torvene Hjultorv og Axeltorv, hvor der er torvedag to gange om ugen.

Kalundborg

Kalundborg er en mindre havneby med ca 16.000 indbyggere, og byen byder på en fantastisk udsigt samt vidunderlige turistattraktioner. Byen har mange bryggerier og pubs, der giver gode muligheder for at smage på den lokale øl, eksempelvis er Kings Pub primært for det yngre publikum, mens Havkatten forbeholder sig det mere modne publikum. Dele af byen stammer helt tilbage fra middelalderen, og eksempler på arkitektur fra denne tid kan opleves i Vor Frue Kirke og ved bymuren.

Vikingeborgen Trelleborg.

Lidt vest for Slagelse finder man et af Danmarks vigtigste og smukkest beliggende monumenter fra vikingetiden, nemlig vikingeborgen Trelleborg. Harald Blåtands mægtige ringborg fra slutningen af 900-tallet er den bedst bevarede af sin art.Ved Vikingeborgen Trelleborg kommer du tilbage i tiden til ca. år 900. Børnene oplever på nært hold, hvordan vikingerne levede og boede og man har mulighed for at opleve ægte vikingekampe.

Sydsjælland er med dens natur ét af de smukkeste steder i Europa og er et velegenet feriemål for de, der gerne vil opleve historien såvel som det moderne Danmark.Tilmeld deg våre nyhetsbrev og motta de beste hotell- og overnattingstilbud!

Bli inspirert og opplev nye feriedestinasjoner

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER RESERVERT