Lukk vinduet ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Direkte kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

La os gjøre jobben og sætte dig i direkte kontakt med overnattingsstedene

Logg inn, send én forespørgsel. Tilmeldte overnattingssteder vil gjennomgå dine ønsker og sende deg et skreddersydd personlig tilbud

Utfyll sted, dato m.m. ,og motta direkte personlige tilbud fra overnattingssteder du ikke engang visste eksisterer!

Velg det beste hotelltilbud, som passer dine ønsker og behov.Sjekk dine personlige tilbud og velg det beste. Så enkelt er det!
Nyt ditt opphold!

Motta ditt helt personlige tilbud direkte fra hotellerFerie på Vestsjælland

Vestsjælland tilbyder en bred variation i landskabet med sine billedskønne bakker, øer, sandstrande, landidyl og et væld af historiske seværdigheder, herunder blandt andet skibe og borge helt tilbage fra vikingetiden. Et område med en afslappet atmosfære, der bør være på enhver ferieplan.

Overnatning på Vestsjælland

Mulighederne er mange, når du skal finde et sted at overnatte på Vestsjælland. Der kan findes alt lige fra campingpladser I skønne omgivelser til glamourøse slotsophold.

Topattraktioner på Vestsjælland:

Sct. Bendts Kirke

I Ringsted ligger denne smukke gamle kirke, der blev bygget i 1080. Kirken udgjorde den nordlige fløj af Ringsted Kloster og hørte under Benediktinerordenen. Valdemar den Store lod den nuværende kirke opføre og indviede den i 1170 med en kæmpe begivenhed, herunder kroningen af sin søn, Knud den sjette. Kirken rummer flere kongelige og adelige grave, heriblandt Valdemar den Stores, Knud 6. og Valdemar Sejrs. Den er bestemt et besøg værd, specielt hvis du er til enestående arkitektur og historie.

Vikingeskibsmuseet

Hvis du er vild med historie og vikinger kommer du ikke udenom Vikingeskibsmuseet i Roskilde, hvor du kan opleve hele 5 vikingeskibe, klæde dig ud som en viking og prøve kræfter med forskellige håndværk i de åbne værksteder. Slut besøget af med en sejltur på Roskilde Fjord i ét af de rekonstruerede vikingeskibe.


Vestsjælland er velegnet som feriemål med sine mange historiske seværdigheder og smukke landskaber.Tilmeld deg våre nyhetsbrev og motta de beste hotell- og overnattingstilbud!

Bli inspirert og opplev nye feriedestinasjoner

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER RESERVERT