Lukk vinduet ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Direkte kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

La os gjøre jobben og sætte dig i direkte kontakt med overnattingsstedene

Logg inn, send én forespørgsel. Tilmeldte overnattingssteder vil gjennomgå dine ønsker og sende deg et skreddersydd personlig tilbud

Utfyll sted, dato m.m. ,og motta direkte personlige tilbud fra overnattingssteder du ikke engang visste eksisterer!

Velg det beste hotelltilbud, som passer dine ønsker og behov.Sjekk dine personlige tilbud og velg det beste. Så enkelt er det!
Nyt ditt opphold!

Motta ditt helt personlige tilbud direkte fra hotellerFerie i Østjylland

Mens Vestjylland er kendt for sin vilde natur, er Østjylland kendt for sin mere afdæmpede natur, med roligt kuperede landskaber samt hvad mange betragter som den perfekte kontrast mellem nyt og gammelt. Besøgende i området har et væld af muligheder for udendørs aktiviteter, såsom at vandre langs kysten, sejle på fjorden og nyde den moderne livsstil i Danmarks 2. Største by, Aarhus.

Overnatning i Østjylland

Når det kommer til overnatning i Østjylland, findes der en bred vifte af overnatningsmuligheder fra hoteller til Bed & breakfast's – alle til en overkommelig pris.

Topattraktioner I Østjylland:


Trapholt

Kunstmuseet, der også kaldes Jyllands svar på Louisiana grundet beliggenheden ved vandet, udstiller moderne kunst i form af malerier, skulpturer og abstrakt kunst. Det er bygget med inspiration fra Guggenheim Museet i New York, dog med sit helt eget præg.

Koldinghus.

Arensborg eller Ørneborg, senere Middelborg og siden 1451 kendt som Koldinghus, blev bygget i 1200-tallet og stod første gang færdig i 1268. Det brændte i 1808, da spanierne under Napoleonskrigen fyrede for hårdt i kaminerne, og slottet stod som ruin I en længere årrække inden man i 1890 påbegyndte restaureringen.

Det 800 år gamle slot fungerer i dag som museum, hvor du kan opleve det gamle kongeslot med fangekælder, riddersal mm., samt udstillinger af malerier og møbler, der er over 500 år gamle.

Gorilla Park Vejle

I Gorilla Park i Vejle, har du mulighed for at lege gorilla for en dag og svinge dig fra træ til træ, uanset om du er en lille eller stor abekat. Fysik og mod bliver sat på prøve, når du 'hopper' fra trækrone til trækrone. Medbragt eller købt mad kan nydes ved caféborde, der kan overdækkes og suppleres med terassevarmere efter behov.

Mols Bjerge Nationalpark

Selvom Mols Bjerge er forholdsvis ny som nationalpark (2009), er den kæmpestor. Parken er ca 180 km2 stor og består af både offentligt og privatejet jord. Landskabet, der kan dateres tilbage til istiden byder på et varieret terræn og bakker på over 136 m i højden. Udover naturen, kan du også opleve seværdigheder som Kalø Slotsruin, Porskær Stenhus, Tinghulen og mange flere.

Moesgaard Museum

Moesgaard Museum, der blev etableret i 1970, byder på arkæologiske og etnografiske udstillinger, hvor du bl.a. har mulighed for at opleve dramatiserede fortællinger om de udstillede genstande. Museet samarbejder med Aarhus Universitet om den nyeste forskning og teknologi på området. I Aarhus har de desuden en afdeling om vikinger, og i Odder kan du opleve historiens vingesus via keramik, jagtvåben og et besøg i Odder vand- og dampmølle.

Djurs Sommerland

Lige nord for Nimtofte finder du Djurs Sommerland, der en populær forlystelsespark for både børn og voksne. Parken har åbent fra maj til midt I September og har over 600.000 besøgende om året. Med sine 5 rutsjebaner, 3 vandaktiviteter og mange flere forlystelser, er der rig mulighed for at få en sjov dag.

Givskud Zoo

Oprindeligt startede parken med kun at have løver, men i de forgangne 5 årtier er der sket meget i dyreparken, og den er nu hjemsted for over 60 forskellige dyrearter og huserer samlet 700 dyr. Med et besøgstal på over 300.000 gæster om året, er denne zoo et populært valg.

Øst for Paradis

Øst for Paradis er én af de bedste biografer i hele Europa. Her har du mulighed for at se de lidt mere 'skæve' film frem for Hollywoods kassesucceser. Biografen viser ofte festivalfilm fra Europa og Asien, og der er altid noget for enhver smag. Der er en hyggelig atmosfære, kvaliteten er uovertruffen og personalet er altid venlige og hjælpsomme.

Østjylland er et område med fantastisk kunst, smukt landskab og aktiviteter af enhver slags. Det er et oplagt feriemål for hele familien. Både ung som gammel vil med garanti nyde, hvad Østjylland har at byde på.

Tilmeld deg våre nyhetsbrev og motta de beste hotell- og overnattingstilbud!

Bli inspirert og opplev nye feriedestinasjoner

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER RESERVERT