Lukk vinduet ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Direkte kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

La os gjøre jobben og sætte dig i direkte kontakt med overnattingsstedene

Logg inn, send én forespørgsel. Tilmeldte overnattingssteder vil gjennomgå dine ønsker og sende deg et skreddersydd personlig tilbud

Utfyll sted, dato m.m. ,og motta direkte personlige tilbud fra overnattingssteder du ikke engang visste eksisterer!

Velg det beste hotelltilbud, som passer dine ønsker og behov.Sjekk dine personlige tilbud og velg det beste. Så enkelt er det!
Nyt ditt opphold!

Motta ditt helt personlige tilbud direkte fra hotellerFerie på Nordsjælland

Den Nordsjællandske historie kan dateres helt tilbage til det 13. Århundrede og området nord for København byder da også på hele 3 kongeslotte, foruden store skovområder, søer og sandstrande. Der er masser at opleve på Nordsjælland, der måske er et af de mest populære steder I Danmark for turister.

Overnatning på Nordsjælland

Der er masser af muligheder for overnatning for par, såvel som familier og singler, der besøger Nordsjælland. Her findes alt fra hyggelige vandrehjem til luksushoteller.

Kronborg Slot

Ét af europas mest kendte slotte er Kronborg – eller Elsinor (det engelske navn for Helsingør), som Shakespeare kaldte det I klassikeren Hamlet. Det blev opført I det 15. Århundrede og havde en strategisk vigtig placering idet man kunne kontrollere indsejlingen til Østersøen. Ifølge legenden sover den danske helt og ridder Holger Danske I kælderen, klar til at forsvare Danmark, såfremt landet skulle komme I fare. Ganske vist er det dog, at du kan se en statue af selvsamme Holger Danske, hvis du besøger slottet.

Øresundsakvariet

Trods sin størrelse trækker Øresundsakvariet, der er fra 1971, ca 50.000 turister hvert år. Det lille saltvandsakvarie, der er udstyret med det sidste nye udstyr indefor vandfiltrering og moderne teknologi, sikrer dyrene de bedste levevilkår.

Louisiana Museum.

Louisiana Museum of Modern Art (tidl. Museum for Moderne Kunst) er beliggende i Humlebæk og er ét af de mest besøgte museer i Danmark med sine 600.000 gæster årligt. Faktisk er det udpeget af forfatteren Patricia Schultz til at være blandt de 1000 steder i verden du SKAL se inden du dør. Museet viser kunst, arkitektur og landskab fra tiden omkring 2. Verdenskrig og frem til i dag.

Nordsjælland er et historisk område, der samler nogle af Danmarks mest berømte landemærker og museer. Desuden har du den fordel at være tæt på København uden at være berørt af den voldsomme trafik, der er i storbyerne. Alt I alt et sted, hvor der er noget for enhver.

Tilmeld deg våre nyhetsbrev og motta de beste hotell- og overnattingstilbud!

Bli inspirert og opplev nye feriedestinasjoner

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER RESERVERT